Pomi fructiferi

Pomi fructiferi

Soiuri pomi fructiferi - producție 2023.

Pomi fructiferi »

Trandafiri

Trandafiri

Soiuri trandafiri - producție 2023.

Trandafiri »

Vita de vie

Viță de vie

Soiuri viță de vie - producție 2023.

Viță de vie »


Ciumbrud Plant.
Cine suntem

Suntem o echipă tânără și dinamică, am început activitatea în anul 2005, cu obiect principal de activitate producerea de material săditor viticol, pomicol și dendrologic. Firma este localizata in jud. ALBA, localitatea CIUMBRUD, zonă renumită și cu tradiție în acest domeniu.

Societatea s-a constituit pe coloana INTREPRINDERII FAMILIALE “PROFI-FAMILY”, prin cooptarea mai multor familii de producatori. Ne putem lauda cu cei mai buni producatori, fiecare avand un rol bine determinat in desfasurarea activitatii firmei.


Ciumbrud Plant.
Ce facem

Materialul săditor produs de Ciumbrud Plant, datorita conditiilor climatice si a solului favorabil din zona, sunt calite, rezistente, sanatoase, ceea ce asigura conditii de plantare favorabile in tot bazinul Carpatic si extra Carpatic.

Producerea plantelor de calitate superioara, pe linga experienta in acest domeniu a mai multor generatii, este garantata de logistica, spatii de depozitare frigorifice, utilaje performante, depozit de pastrare-prelucrare a materialului saditor de peste 1000 mp.